HAKKIMIZDA

1998 yılında Toplu yemek üretimi ve gıda sektörünün değişik türlerinde iş yapan 12 girişimcinin bir araya gelmesi ile ısıtma soğutma havalandırma sitesinde 700m2 yemek salonu ile şirket çalışanlarının yemek sorununu çözerek çevre fabrikalar ve işyerleri de dikkate alınarak hazır yemek üretim tesislerimiz 10.000 kişiye hizmet verecek şekilde modern bir mutfak olarak dizayn edilmesi planlamış ve hayata geçirilmiştir.

Sağlam bir hijyen ve teknoloji alt yapısına sahip olan AŞGANA catering istendiği takdirde eğitimli personeli, yüksek kalite düzeyi ile toplu organizasyonlarınızda da yanınızda yerini almaktadır.

AŞGANA catering ismini Asya'dan almakla birlikte Anadolu'nun eşsiz yemek kültüründe de payını almaktadır.

Hijyeni öncülükleri arasına alan AŞGANA catering TSE.ISO 9000 HACCP gibi belgelere sahip olarak insan sağlığı anlayışını gözler önüne sermektedir.AŞGANA catering ürün satın alımlarında TSE.ISO 9001 HACCP kurallarına uygun olan ürünleri almaya dikkat etmektedir.

Çalışanları 3 ayda bir sağlık kontrolünden geçirelerek sağlık raporlarını'da her 6 ayda yenilemektedir.

“KALİTE DEMEK LEZZET DEMEK”